Mini Cart

Bij WestCare vindt u altijd het hulpmiddel dat het beste bij u past.

U vindt bij WestCare een totaalassortiment van aan- en uittrekhulpen voor steunkousen. Van comfortverhogend, tot volledige zelfredzaamheid, bij WestCare vind u altijd het hulpmiddel dat het beste bij u past. Alle hulpmiddelen van WestCare zijn sinds 2005 in eigen beheer ontwikkeld en veelal gepatenteerd. Naast de ontwikkeling en productie van slimme aantrekhulpmiddelen, produceren wij ook Private Label aantrekhulpen voor diverse internationale medische bedrijven. WestCare houdt zich tevens bezig met het ondersteunen van de Steve distributeurs en wederverkopers in meer dan 25 landen.

Achtergrond WestCare

De ontwikkeling van de Steve+ gaat terug naar de jaren ‘80. Mijn grootvader heeft midden jaren ‘80 een hulpmiddel ontwikkeld voor mijn overgrootmoeder, waarmee zij zelfstandig haar steunkousen aan en uit kon trekken. Met dit hulpmiddel ‘James’ was zij instaat zelfstandig te blijven wonen en ze heeft er jaren tevreden dagelijks gebruik van gemaakt.

De noodzaak van een goed hulpmiddel

In 2004 ben ik zelf in aanraking gekomen met het dragen van steunkousen, door opgelopen beenletsel bij een auto-ongeluk. Hierdoor werd ik zelf geconfronteerd met het lastige aan- en uitdoen van deze strakke kousen en zag ik de noodzaak van een goed hulpmiddel voor de vele dragers van steunkousen.
Een hulpmiddel waarmee de gebruiker met weinig kracht en zonder te hoeven bukken zelfstandig de steunkousen aan- en uit kan trekken, zonder enige afhankelijkheid van zorg.
Na mijn herstel ben ik begonnen met de doorontwikkeling van ‘James’ en eind 2006 werd ‘Steve’ geintroduceerd aan de Nederlandse markt. Met dit robuuste hulpmiddel was de gebruiker in staat zelfstandig op een eenvoudige manier de steunkousen aan- en uit te doen.

Steve2 en Steve+

In 2009 is de Steve licht gemodificeerd en is de Steve2 geïntroduceerd in diverse landen. Na een aantal jaren succesvol de Steve2 vermarkt te hebben werd het tijd voor de volgende stap: de Steve+. Dit hulpmiddel bevat verbeteringen dankzij alle opgedane gebruikerservaringen vanaf het begin van het betreden van de markt.
Met de Steve+ introduceren we een hulpmiddel dat nog eenvoudiger bij het aan- en uittrekken is dan de Steve1 en Steve2, volledig demontabel is en dus makkelijk mee op reis kan, multifunctioneel inzetbaar is en bovendien goedkoper is. Recentelijk hebben we de productnamen aangepast en de Steve+ heet voortaan de Steve Complete.

De Steve+ is het resultaat van tientallen jaren doorontwikkeling


Totaalassortiment

Inmiddels hebben we naast de Steve Complete nog een aantal hulpmiddelen ontwikkeld waarmee we een totaalassortiment kunnen aanbieden voor het aan- en uittrekken van steunkousen: de Steve Originals®. Beginnend met oplossingen om het aantrekken en uittrekken wat comfortabeler te maken voor de drager of de zorg, tot de oplossing voor de drager die zonder de Steve Complete echt aangewezen is op zorg. Wij blijven onze producten innoveren en zullen dit jaar weer nieuwe innovaties en accessoires introduceren, zodat u een maximaal steunkousgemak kunt genieten.


Locatie

Wij zijn gevestigd aan de Van Tuyll van Serooskerkenweg 45-3 1076 JC te Amsterdam.

WestCare
Van Tuyll van Serooskerkenweg 45-3
1076 JC Amsterdam
E. info@steunkousgemak.nl


KvK-nummer: 37104037
Btw-identificatienummer: NL811233935B01

Productie

De productie van onze producten vindt plaats op diverse locaties in Nederland en het buitenland. Door een strenge kwaliteitscontrole en eindassemblage in Nederland, zullen al onze producten u in perfecte conditie bereiken. Onze producten zijn voor de marktintroductie uitvoerig getest door de doelgroep. Mocht u toch tips of verbeteringen zien, dan vernemen wij heel graag uw op- of aanmerkingen! Wij streven namelijk te allen tijden naar de best mogelijke oplossingen voor het aan- en uittrekken van steunkousen.

Partner van Huis van Morgen

WestCare is trotse partner van Huis van Morgen.


De veranderingen in de zorg vragen om nieuwe oplossingen. In het Huis van Morgen kunt u kennismaken met slimme en handige toepassingen die ondersteuning bieden aan uw zorgbehoefte. Bezoek de website van Huis van Morgen voor meer informatie.


Met vriendelijke groet,

Steven Westerbos

Support 7
days a week
Free shipping
from €55.00
Extended warranty included
Free returns &
exchanges